
Vege fasolka po bretońsku na przecierze z dyni
Lubię to! Vege fasolka po bretońsku na przecierze z dyni Składniki na 3-5 porcji ✔️2 puszki białej fasoli ✔️250-300 g przecieru dyniowego ✔️puszka kukurydzy (zalewę przelewamy […]
Lubię to! Vege fasolka po bretońsku na przecierze z dyni Składniki na 3-5 porcji ✔️2 puszki białej fasoli ✔️250-300 g przecieru dyniowego ✔️puszka kukurydzy (zalewę przelewamy […]
Lubię to! Dlaczego warto jeść zupy szczególnie jesienią i zimą ? Kiedyś zupa stanowiła pierwsze z dwóch dań obiadowych i miała za zadanie rozgrzać i […]
Lubię to! Antyoksydanty co to jest? Antyoksydanty nazywane są również przeciwutleniaczami i antyutleniaczami – jest to ogromna grupa związków bioaktywnych w żywności, głównie obecnych w produktach […]
Lubię to! 2 Kiedy organizm wysyła „delikatne” sygnały, że coś niedobrego zaczyna się z nim dziać, najczęściej zrzucamy to na przemęczenie, przepracowanie, stres i brak […]
Lubię to! 2 Eliminowanie lub usuwanie toksyn z organizmu jest ważną rzeczą, aby utrzymać nasze ciało w zdrowiu. Toksyny często dostają się do organizmu…. poniżej […]
Lubię to! 9 Zdrowa cera, złagodzenie bólu gardła, wspomaganie odchudzania, włosy bez łupieżu, a nawet niższy poziom cukru we krwi- oto tylko niektóre ze zdrowotnych […]
Lubię to! 1 Oczywiste jest dla nas to, że warzywa i owoce są źródłem cennych nieodżywczych związków o bioaktywnym, prozdrowotnym działaniu na organizm i stanowią […]
Lubię to! 4 Perspektywa zachorowania na nowotwór piersi jest jednym z największych zmartwień kobiety. Wśród różnych rodzajów raka rak piersi pozostaje najczęstszym i jest jedną […]
Lubię to! 1 Szkolna epidemia NADWAGA! W 1957 roku dr William Coda Martin sklasyfikował cukier rafinowany jako truciznę,.. ponieważ jest on pozbawiony swoich sil witalnych, […]
Lubię to! 1 CYNK ODPORNOŚĆ AKTYWNOŚĆ ENZYMÓW NOWOTWORY MIAŻDŻYCA TĘTNIC CHOROBY UKŁADU NERWOWEGO CHOROBY AUTOIMMUNOLOGICZNE Cynk: makroelement, bez którego organizm nie mógłby prawidłowo […]
Copyright © 2023 | WordPress Theme by MH Themes
Kontynuując przeglądanie strony, akceptujesz wykorzystanie ciasteczek. Więcej informacji
Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu rozpoznawania informacji o logowaniu. Inaczej mówiąc pliki cookies umożliwiają dostęp do niektórych funkcji bloga. Strona umożliwia korzystanie z plików cookies podmiotom trzecim (WordPress.com) w celach statystycznych. Możesz zadecydować, czy chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na twoim urządzeniu. Możesz dezaktywować lub całkowicie wyłączyć pliki cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej. Wyłączenie plików cookies może jednak spowodować, że nie będziesz mógł w pełni korzystać z opcji serwisu. Wszystko na temat cookies pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko