Kiszonki – Naturalny Probiotyk
Lubię to!Kiszonki to jedna z najstarszych i najbardziej naturalnych metod konserwowania żywności. W ostatnich latach zyskały na popularności dzięki swoim zdrowotnym właściwościom i bogactwu składników […]
Lubię to!Kiszonki to jedna z najstarszych i najbardziej naturalnych metod konserwowania żywności. W ostatnich latach zyskały na popularności dzięki swoim zdrowotnym właściwościom i bogactwu składników […]
Lubię to!Głóg to roślina o wyjątkowych właściwościach leczniczych, która od wieków znajduje swoje zastosowanie w medycynie ludowej. Głóg jest szczególnie ceniony za swoje korzystne działanie […]
Lubię to!Agrest – źródło młodości. Czemu zawdzięcza swoje właściwości? Agrest wykazuje właściwości antybakteryjne, antyoksydacyjne, przeciwzapalne i przeciwnowotworowe. Może być stosowany wspomagająco do leczenia […]
Lubię to!Oto przepis na orzeźwiającą lekką przekąskę: sałatka z arbuzem, fetą i miętą. Składniki: – 1 mały arbuz (ok. 1,5 kg), pokrojony w kostkę – […]
Lubię to!Fit sernik na zimno – szybko i prosto SKŁADNIKI – na spód: suszone daktyle bez pestek – 200 g błyskawiczne płatki owsiane – 120 […]
Lubię to!PESTO Z POKRZYWY – PRZEPIS SKŁADNIKI : – 2-3 garście listków pokrzywy – 1 garść orzechów nerkowca – 1 garść pestek słonecznika (prażonych) – […]
Lubię to!Co na grube, lśniące i gęste włosy , długie rzęsy i zadbana, gładka skóra – SEKRETY URODOWE TURCZYNEK. Grube, lśniące i gęste włosy, długie […]
Lubię to!Chrzan to bylina z rodziny kapustowatych. Posiada nie tylko ciekawy, ostry smak, ale również wiele cennych właściwości zdrowotnych. Działa jak naturalny antybiotyk – przeciwbakteryjnie […]
Lubię to!Jak przygotować pierniki bez cukru i miodu? Skorzystać z poniższego przepisu😊 SKŁADNIKI 250 g mąki orkiszowej lub pszennej 50 g masła 1 jajko 4 […]
Lubię to!Kasza jaglana na ostro przepis. Czyli wartościowy, sycący i rozgrzewający posiłek. Kasza jaglana na ostro Przepis – składniki: 🔆szklanka kaszy jaglanej 🔆2 szklanki wody […]
Copyright © 2024 | WordPress Theme by MH Themes
Kontynuując przeglądanie strony, akceptujesz wykorzystanie ciasteczek. Więcej informacji
Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu rozpoznawania informacji o logowaniu. Inaczej mówiąc pliki cookies umożliwiają dostęp do niektórych funkcji bloga. Strona umożliwia korzystanie z plików cookies podmiotom trzecim (WordPress.com) w celach statystycznych. Możesz zadecydować, czy chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na twoim urządzeniu. Możesz dezaktywować lub całkowicie wyłączyć pliki cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej. Wyłączenie plików cookies może jednak spowodować, że nie będziesz mógł w pełni korzystać z opcji serwisu. Wszystko na temat cookies pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko