Kiszonki – Naturalny Probiotyk
Lubię to!Kiszonki to jedna z najstarszych i najbardziej naturalnych metod konserwowania żywności. W ostatnich latach zyskały na popularności dzięki swoim zdrowotnym właściwościom i bogactwu składników […]
Lubię to!Kiszonki to jedna z najstarszych i najbardziej naturalnych metod konserwowania żywności. W ostatnich latach zyskały na popularności dzięki swoim zdrowotnym właściwościom i bogactwu składników […]
Lubię to!Agrest – źródło młodości. Czemu zawdzięcza swoje właściwości? Agrest wykazuje właściwości antybakteryjne, antyoksydacyjne, przeciwzapalne i przeciwnowotworowe. Może być stosowany wspomagająco do leczenia […]
Lubię to!Jak grzyb Poria Cocos wspiera organizm? – wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego – wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu moczowego – wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego […]
Lubię to!Czarna Porzeczka właściwości zdrowotne. Czarna porzeczka to owoc o wielu cennych właściwościach zdrowotnych: 🖤Bogactwo witaminy C Czarna porzeczka zawiera ogromne ilości witaminy C, która […]
Lubię to!PESTO Z POKRZYWY – PRZEPIS SKŁADNIKI : – 2-3 garście listków pokrzywy – 1 garść orzechów nerkowca – 1 garść pestek słonecznika (prażonych) – […]
Lubię to! Owoce to, moc antyoksydantów. Są obok warzyw skarbnica witamin, składników mineralnych oraz wspomnianych wcześniej antyoksydantów, zwalczających wolne rodniki tlenowe w organizmie. Jakie wartości […]
Lubię to!Kasza jaglana na ostro przepis. Czyli wartościowy, sycący i rozgrzewający posiłek. Kasza jaglana na ostro Przepis – składniki: 🔆szklanka kaszy jaglanej 🔆2 szklanki wody […]
Lubię to!Złote mleko z kurkumą i tahini O czym w dzisiejszym poście? Poniżej przeczytasz: jak przygotować „złote mleko”, jakie są właściwości zdrowotne „złotego mleka”, kiedy […]
Lubię to!Dieta jesienna, czyli jak wzmocnić odporność organizmu? Zmiana czasu nie wpływa korzystnie na naszą odporność dlatego warto już od pierwszych dni zacząć wzmacniać swoją […]
Lubię to!Kalafior na mózg. Kalafior źródło choliny i nie tylko. Kalafior to warzywo, które dobrze wpływa na pracę mózgu i pamięć. To zasługa choliny, która jest […]
Copyright © 2024 | WordPress Theme by MH Themes
Kontynuując przeglądanie strony, akceptujesz wykorzystanie ciasteczek. Więcej informacji
Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu rozpoznawania informacji o logowaniu. Inaczej mówiąc pliki cookies umożliwiają dostęp do niektórych funkcji bloga. Strona umożliwia korzystanie z plików cookies podmiotom trzecim (WordPress.com) w celach statystycznych. Możesz zadecydować, czy chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na twoim urządzeniu. Możesz dezaktywować lub całkowicie wyłączyć pliki cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej. Wyłączenie plików cookies może jednak spowodować, że nie będziesz mógł w pełni korzystać z opcji serwisu. Wszystko na temat cookies pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko