Lubię to!Masło dyniowo-orzechowe na słodko to moja ulubiona słodka pasta, której używam do: ✔️smarowania wafli ryżowych, ✔️jako dodatek do owsianki (albo mieszam razem z owsianką, […]
Lubię to!Wrzesień, jesień, odporność – czas na sezonowe „superfood”. Lato w tym roku wyjątkowo nas rozpieszcza, ale w powietrzu czuć już nadchodzącą jesień. Ciepłe, słoneczne […]
Lubię to! Borówka amerykańska jest gęsto upakowana składnikami odżywczymi. Porcja 148 gramów (mniej niż jedna szklanka) zawiera tylko 84 kalorie i aż 4 gramy błonnika. Dostarcza […]
Lubię to!Botwina – potocznie nazywana botwinką – to delikatne, młode liście, łodygi i korzenie znanego i lubianego buraka ćwikłowego. Botwina jest bardzo niskokaloryczna, bogata w: […]
Lubię to!Napój z drożdży – wzmocni odporność, poprawi nastrój, uspokoi i poprawi stan skóry, włosów i paznokci. Większości z nas drożdże kojarzą się z pieczeniem. […]
Lubię to!Gnocchi z pesto szpinakowym i parmezanem. Gnocchi to kluski ziemniaczane wywodzące z Włoch. Od polskich kopytek różnią się kształtem, a także podawane są w […]
Lubię to!3 Wiosna to czas, kiedy przyroda budzi się do życia, a nas dopada kulinarna tęsknota za świeżymi warzywami i zieleniną. Niestety, na warzywa z […]
Kontynuując przeglądanie strony, akceptujesz wykorzystanie ciasteczek. Więcej informacji
Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu rozpoznawania informacji o logowaniu. Inaczej mówiąc pliki cookies umożliwiają dostęp do niektórych funkcji bloga. Strona umożliwia korzystanie z plików cookies podmiotom trzecim (WordPress.com) w celach statystycznych. Możesz zadecydować, czy chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na twoim urządzeniu. Możesz dezaktywować lub całkowicie wyłączyć pliki cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej. Wyłączenie plików cookies może jednak spowodować, że nie będziesz mógł w pełni korzystać z opcji serwisu. Wszystko na temat cookies pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko